Kunnon Laiva 10 vuotta!

27.10.2014 12.00

Kunnon Laiva viettää ensi elokuussa 10-vuotis juhlaa. Ensimmäinen Kunnon Laiva järjestettiin vuonna 2003 ja paikkana oli myös silloin Silja Linen sinivalkoinen laiva. Kunnon Laiva järjestettiin vuosittain aina vuoteen 2009 saakka, jonka jälkeen siirryttiin nykyiseen joka toinen vuosi -rytmiin.

Ensimmäisellä Kunnon Laivalla muun muassa julkaistiin KKI:n iäkkäille suunnattu kotivoimisteluvideo ja kuultiin terveysliikuntaguru Ilkka Vuoren esitys 10 tapaa pilata tai pelastaa liikuntaharrastus. Atlantis Palacen lavalla nähtiin myös Salkkarit special, kun KKI:n Matka Hyvään kuntoon -kampanjan lähettiläinä toimineet Maija-Liisa Peuhu ja Jarmo Koski viihdyttivät yleisöä liikuntatuokiolla.

Matka hyvään kuntoon -slogan on tehnyt paluun KKI:n arkeen uudistetun kunto-oppaan nimenä. Nähdäänkö Kunnon Laivan 10 -vuotisjuhlaristeilyllä kenties jotain muuta legendaarista Kunnon Laivan historiasta? Se jää nähtäväksi, mutta luvassa on taatusti monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus terveysliikunnan tietoa, toimintaa ja tapaamisia. Tervetuloa mukaan!