Kunnon Laivan liikuntamaistiaisten ohjaajat,

olkaa hyvä!

 

 

Joonas Hakala

Oululaisen Liikuntakeskus Voiton valmennusvastaava. 15 vuoden ohjaus- ja valmennuskokemus yksilöille ja ryhmille.

Jukka Haapalainen

Jukka on Haapalainen Suutarijääskö Dance Studiosin omistaja, moninkertainen British Open to the World Professional Latin Champion, Latinalaistanssien Euroopan Mestari, DOUBLe dance company taiteellinen johtaja, koreografi, tanssitaiteilija ja tanssinopettaja. Lisäksi hänellä on ollut lukemattomia esiintymis-, opetus- ja luennointikiertueita kaikilla mantereilla hänen 30-vuotisen uran aikana.

 

Jukka Harju

Jukka Harju on kouluttanut ja ohjannut liikuntaa yli 14 vuotta ja spesialisoitunut toiminnalliseen kehonhuoltoon. Jukan ohjaus perustuu syvään ja uusimpaan tietoon fysiologiasta, mutta on samalla innostavaa ja hauskaa!

Kaisa Saarentola

Olen liikunnan moniosaaja ja olen toiminut henkilö ja ryhmävalmentajana vuosikymmenien ajan Suomessa ja ulkomailla. Olen työskennellyt mm.Naisten Kympissä, Suomen Urheiluopistolla ja KKI-ohjelmassa. Tällä hetkellä työskentelen Espanjassa kuntovalmentajana ja ohjaan monenlaisia tunteja mm. FlowBody kehonhuoltoa.

Liisa Haikonen

Kunto- ja terveysliikunnan kehittäjä Etelä-Savon Liikunnalta Mikkelistä. Kestävyyslajien sekakäyttäjä, joten hölkkä, juoksentelu, juokseminen tuttua puuhaa.

Nora Casén

Kipinöitä silmissä oleva monipuolinen liikunnan ammattilainen ja outdoor matkanjohtaja, joka tempaisee ihmiset mukaansa iloisuudellaan ja energisyydellään. Toistamiseen mukana Kunnan Laivan liikuntamaistias tiimissä.

Paula Kotilainen

Olen Paula Kotilainen, fysioterapeutti päätoimisesti sekä tanssin ja liikunnan intohimoinen ammattilainen . Minulla on liikunta ja akrobatia studio Lohjalla, joka keskittyy tarjoamaan lajeja ilmassa kuten tankotanssi, ilmayoga ja rengastrapetsi.

Pekka Katainen

Pekka katainen useasti Kunnon risteilyllä mukana ollut, monipuolinen terveysliikunnan-, tanssin ja liikuntamatkojen ohjaaja. Hauska ja energinen Grand Old Man...

Riikka Tolvanen

Riikka on fysioterapeutti ja erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Hän toimii myös fysiikka- sekä CrossFit -valmentajana. Riikka on PowerMethod -konseptin toinen kehittäjistä.

Sirpa Suutari-Jääskö

Sirpa on Haapalainen Suutarijääskö Dance Studiosin omistaja, moninkertainen British Open to the World Professional Latin Champion, Latinalaistanssien Euroopan Mestari, DOUBLe dance company taiteellinen johtaja, koreografi, tanssitaiteilija ja tanssinopettaja. Lisäksi hänellä on ollut lukemattomia esiintymis-, opetus- ja luennointikiertueita kaikilla mantereilla hänen 30-vuotisen uran aikana.

Tarja Kahma

BodyBow Method -valmentaja ja liikunta-alan moniosaaja.

Tuire Rinta

BodyBowMethod -valmentaja ja liikunta-alan ammattilainen, Masters in Sports Science. "Liikuntaa ja hyvinvointia yhteistyöllä."

Tuomo Kilpeläinen

Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen ja kahvakuulat kuuluvat Kunnon Laivan vakiokalustoon. Nykyisin Tuomo johtaa Liikuntakeskus Voittoa Oulussa, joten laiva tuo erinomaista vaihtelua arkeen!

Sirkku Pusa

Lavis-lavatanssijumpan kehittäjä ja yrittäjä. Rakkaus lavatansseihin syttyi jo lapsena ja siksi tanssillisia elementtejä oli luonteva tuoda omaan ryhmäliikunnanohjaamiseen. Siitä Laviskin on saanut alkunsa. Ryhmäliikunnanohjausta takana kohta 30 vuotta vauvasta vaariin. Lavis-tunneilta toivon jokaisen lähtevän onnistujana, hymy huulilla. #lavisintheair

Viivi Kettukangas

Viivi Kettukangas on fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja ja kouluttaja. Viivi on toinen FasciaMethod ja PowerMethod -konseptien kehittäjistä.