Kunnon Laivan liikuntamaistiaisten ohjaajat,
olkaa hyvä!

 

Ansku Bergström

ANSKU BERGSTRÖM

Ansku on raahelaissyntyinen kilpatanssija, jonka sydän sykkii tanssille ja liikunnalle musiikin tahdissa. Hän on edustanut Suomea maajoukkueessa sekä kilpaillut showtanssin pienryhmässä saavuttaen SM-kullan. Tällä hetkellä Ansku keskittyy erityisesti tanssiopetukseen, kilpavalmentamiseen ja koreografina toimimiseen. Hän on ollut mukana useissa erilaisissa upeissa tanssiproduktioissa ja -esiintymisissä, mutta suuri yleisö muistaa hänet varmasti TV-produktioista, kuten Tanssii tähtien kanssa ja BigBang!-ohjelmista. 

 

Kuva Janne Mikkilä

Anne Takala

ANNA TAKALA

Anna on ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja Voimisteluliiton projektikoordinaattori, jonka erikoisalaa ovat vahvasti musiikkiin suunnitellut, tehokkaat hikitreenit.

Anne Puranen

ANNE PURANEN

Anne Puranen on fysioterapeutti ja FasciaMethod-kehonhuoltokonseptin kehittäjä ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ammattilainen. Anne on myös yrittäjä, luennoitsija ja kouluttaja. Ryhmäliikuntaa Anne on ohjannut  17-vuotiaasta saakka. Hän tuo ryhmäliikuntatunneille aina myös terapeuttisempaa näkökulmaa.

JEMINA LAITINEN

Jemina on pieni ja pippurinen liikunnanohjaaja sekä HighRoller Suomi Oy:n koulutuspäällikkö. Hänen tavoitteena ihmisten liikuttamisessa on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen.

 

KAISA KOIVUNIEMI

Kaisa on lempeän rauhallinen pilates-ohjaaja, jonka tunnit tarjoavat monipuolisesti niin fyysistä haastetta kuin rentouttavaa hyvän olon tunnetta. ”Harjoitukset antavat mahdollisuuden pysähtyä oman kehon äärelle. Laji tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja oivalluksia omasta kehosta ja sen toiminnasta.” Yli kymmenen vuoden mittainen harrastustausta lajin parissa koukutti Kaisan kouluttautumaan pilates-ohjaajaksi. Taustalla on myös vuosien ohjaajakokemus erilaisten jumppien puolelta.

KARI KETONEN

Kari Ketonen on näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja, joka on työskennellyt esiintymisen kanssa neljännesvuosisadan. Lisäksi hänellä on takanaan Valviran hyväksymä kehopsykoterapiakoulutus.

 Katja Laaksonen  

KATJA LAAKSONEN

Katja on liikuntatieteiden maisteri ja liikunnanopettaja, joka on kouluttanut valtavan määrän liikunnan- ja ryhmäliikunnanohjaajia. Katjan lempeässä ja asiantuntevassa ohjauksessa teet liikkeet varmasti oikein, nautit ja virkistyt!

Kati Immonen  

KATI IMMONEN

Kati on ryhmäliikuntaohjaaja, tanssija ja fysioterapeutti, joka saa jokaisen jumppaajaan löytämään oman tyylinsä ja heittäytymään musiikin vietäväksi.

 Marko Keränen  

MARKO KERÄNEN

Marko on hauska ja sanavalmis tanssinopettaja, joka pongahti ihmisten tietoisuuteen Tanssii tähtien kanssa -tanssiohjelmasta. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun konservatoriosta vuonna 2000. Ikänsä esiintyneeltä Markolta luonnistuu tanssin opettaminen kannustavalla, innostavalla ja mukaansa tempaavalla tavalla.

 

Kuva Janne Mikkilä

MAIJA KILJUNEN

Maija on fysioterapeutti ja Bailamama-terveysliikuntakonseptin kehittäjä, joka on erikoistunut naisten lantionpohjan fysioterapiaan ja valmentamiseen. Maijan missio on motivoida kaikki naiset treenaamaan lantionpohjalihaksia!

 Matti Hannikainen  

MATTI HANNIKAINEN

Matti on Koululiikuntaliiton Juoksusankarit ja Suomen Urheiluliiton Junior Juoksukoulun -koordinaattori sekä Lahden Ahkeran valmentaja. Monipuolisena ohjaajana ja valmentajana hän huomioi liikunnassa erilaiset liikkujatyypit.

 

Kuva Ritva Immonen

Monse Villarroel  

MONSERRAT VILLARROEL

Monse on chileläiset sukujuuret omaava tulinen lattarityttö. Monse on tanssinut pienestä tytöstä asti, mutta pyhittänyt viimeiset 4 vuotta oman tanssinsa aktiivisemmalle kehittämiselle sekä omissa päälajeissaan kilpailemiselle. Hän omaakin hallitsevan Suomen mestarin tittelin twerkkauksessa, jossa hän on voittanut kaikki lajista järjestetyt kilpailut. Lisäksi hän on menestynyt voittoon asti reggaetonissa järjestetyissä soolokilpailuissa. Monsen sydäntä lähimpänä ovat vahvaa asennetta omaavat lajit kuten Dancehall, reggaeton ja twerk sekä commercial dance. Kunnianhimoinen ja energinen Monse antaa aina kaikkensa, olipa kyse, kilpailulavalla tanssimisesta tai tanssitunnista.

 Nora Ryytty  

NORA RYYTTY

Nora on iloinen ja täynnä positiivista energiaa hehkuva freelancer liikunnanohjaaja sekä outdoor-matkanjohtaja, jonka suurimpana intohimona on innostaa ihmisiä liikkumaan ja nauttimaan liikunnasta.

 

 Kuva Sebastian Dannberg

 Paula Kotilainen  

PAULA KOTILAINEN

Paulan inspiraatio liikuntaan on lähtenyt tanssista. Oma studio Lohjalla on keskittynyt ilma-akrobatiaan, kuten tankotanssiin ja ilmayogaan, mutta sen lisäksi ohjelmistoon kuuluvat Pound, Zumba, MasItUp ja trampoliinitunnit. Liikunnassa hänelle on tärkeää ilo sekä intohimo ja hän toivoo aina tämän välittyvän hänen ryhmässään. Uidaan musiikkiin ja annetaan mennä!

 

RITA LA CHISPA

Rita on liikunta- ja hyvinvointialan sekatyöntekijä. Hän on Hatha- ja Yin-joogaohjaaja, Prana Vinyasa Flow -jooganopettaja, Movement&Mobility-valmentaja sekä Personal Trainer. Hänen valmennustyylissään näkyy huomaavaisuus ja sallivuus ihmisten erilaisuutta kohtaan. Ritan tunneilta ei puutu huumoria eikä hauskuutta, ei kepeyttä eikä kipinää. Joogaa, kehonhuoltoa ja voimaa hän on ohjannut vuodesta 2012. Rita on myös työhyvinvoinnin asiantuntija Helsingin kaupungilla.

 Sanna Kasurinen  

SANNA KASURINEN

Sanna on lahtelainen liikunta-alan ammattilainen, jolla on 25 vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja liikunnanohjaajan työstä. Hän on ollut kehittämässä Gymstick-ryhmäliikuntatuotteita vuodesta 2003 ja toiminut kansainvälisenä kouluttajana vuodesta 2004 alkaen. Sanna on innostava ja energinen ohjaaja, jolla on kova halu kehittää ihmisten hyvinvointia sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. 

Sirkku Pusa  

SIRKKU PUSA

Tanssi on ollut Sirkun intohimo pienestä lapsesta pitäen. Hän on harrastanut kansantanssia, kilpavoimistelua, hiphop/showtanssia ja lavatanssi on tullut kuvioihin noin vuodesta -93 lähtien. Tällä hetkellä Lavis työllistää Sirkun kokopäiväisesti toimitusjohtajana sekä kouluttajana. Hänen tunneillaan ykkösasiana on rento ja iloinen ilmapiiri, niin että jokainen voisi unohtaa huolensa ja nauttia tanssista. Ei ole olemassa virheitä, on vain tulkintaa…

Tuomo Kilpeläinen  

TUOMO KILPELÄINEN

Kahvakuulamies Tuomo lähtee Kunnon Laivalle jo ties monettako kertaa. "Lupaan kahvakuulatunnilta uusia ideoita ja hymyilevää tunnelmaa. Ihan mahtavaa päästä ohjaamaan ja saada kahvakuulat mukaan Kunnon Laivan ainutlaatuiseen ympäristöön".

 Viivi Kettukangas

VIIVI KETTUKANGAS

Viivi Kettukangas on fysioterapeutti ja toinen FasciaMethod-kehonhuoltokonseptin kehittäjistä. Hän työskentelee yrittäjänä tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa sekä kouluttaa. Viivi tekee fysioterapiatyötä kaikenikäisten ihmisten kanssa ja lisäksi työskentelee voimistelijoiden ja CrossFit-harrastajien kanssa.